bloggpaus

nu orkar jag inte blogga för tillfället och jag orkar nog inte göra det på ett tag, så från och med NU så kmr jag inte skriva ngt tills.. jag gör det xD ha ett trevligt liv for now!

party all night and sleep all day!

Goderkväll alla kära!
sitter här i min sköna pyjamas ;) är sjukt trött! somnade i soffan en stund förut, haha! idag hade vi en RIKTIGT svettig jazz-lektion! det kan nog alla mina klasskamrater hålla med om! svettades på ställen jag inte visste att man kunde svettas på t.ex. på smalbenen(?????).. jag hade tänkt att göra min no-läxa men klantig som jag är, glömde jag det i mitt unkna skåp + att jag glömde mina balletskor där i som jag skulle ge milla för hon skulle hjälpa mig sy fast banden. (jag suger på att sy och jag är 100% säker att om jag skulle göra skulle jag klanta mig)

aja, nu tänkte jag ringa milla för att fråga en sak, men vad det angår behöver inte ni veta ;)


stoppa mig, du måste stoppa mig!

ni vet väl alla att om ni skulle träffa på världskändisar skulle man bli helt till sig, den enda världskändisen jag skulle typ gråta av att träffa xD är Johnny Depp.

jag skulle bli till mig om jag såg nåra stora svenska kändisar också, men mina två stora SVENSKA idoler, som jag verkligen "älskar" är Josefin Crafoord, för hon har en så jäkla cool stil till sättet och till kläderna, och Elin Kling, för hon har världens bästa stil på kläder och har en skön attityd. dom två skulle jag vilja ta kort med om jag träffa, inte ngn annan tror jag faktiskt. visst om man träffa t.ex. robyn skulle jag kunna ta kort med henne men inte skulle det vara världsviktigt!

men mina idoler är iaf Josefin Crafoord och Elin Kling.


Crafoord

Kling

mazel tov




HELLUUUU,

jag vet jag vet, inte mkt uppdatering. menmen, jag e för trött efter skolan oftast! haft två lektioner idag, modern dans och matte. LIKAMED en skön dag! :D sen har inte så mkt hänt, men jag sätter in en låt med ett av mina favorit "band" nämligen BEP (the black eyed peas).

låten "I GOT A FEELING"


ps. nu säger jag inte att BEP är mitt ENDA favorit band utan bara ett av dem, jag älskar väldigt MÅNGA artister och band och många olika genrer. ds.

ALDRIG. SKRATTAT. SÅ. MKT.



my name is peter griffin

sitter och tittar på family guy ;) luuuv that show! :D jag vaknade för ett tag sen men det första jag gjorde var att göra min tråkiga franska-läxa.. sen måste alla danskläder tvättas idag, och det är ALOT of clothes.. men ni som har lust att göra ngt kan alltid ringa! dessutom hoppas jag att alla vänner som var på coldplay igår hade det sjukt kul! :D


jag blev en afrikansk kvinna igår.

G-L-A-M-O-R-O-U-S

har precis sett klart slumdog millionaire! jag tyckte den var sjukt bra! :D rekommenderas till alla som inte har sett den!


without you my sun doesn't shine

helloo alla männskor, har då inte bloggat sen i typ .. tisdags(?) jag säger förlåt för detta! jag har varit helt uppslukad i skolan och alla nya vänner ;) mitt schema är dans varje dag plus alla ämnen! men aja, skit i det, idag är det lördag och den 22 augusti vilket betyder att det är min mammas födelsedag! den firade vi på kolmården med farmor, farfar och resten av familjen. kul kul, såg mkt djur etc.


sen på vägen hem så köpte vi filmen "slumdog millionaire" som vi ska se senare, den har jag velat se sjukt länge men det har inte blivit av!

bilder från dagen på kålmorden(jag skojjar med stavningen, intern skämt)


jag och broorsan

tiiiiger world

delfinshow by markoolio


snöleopard

gott med mjukglass

alla barn sade : " ååh vilka stora noshörningar!! "


"STRIKE A FJORTIS-POSE"

kossor fanns också :D

jag och födelsedagsbarnet!

ser ni mig?

tant i lederna..

jag orkar inte just nu, jag är död i mina ben och i huvudet. tack och hej!

norrman

anders klarade en av rubrikerna


i found heaven on earth

godkväll!
jag har redan då träningsvärk som sagt och jag längtar tills imorrn! det här kmr seriöst bli de bästa tre åren i mitt liv hittills! snart kmr lina och ska hämta her money som jag är skyldig henne, sen ska jag nog lägga mig och läsa elr så ;)  jag är så sjuukt trött så det inte är sant!

puss på er, orkar inte skriva mer ;)

D.A.N.C.E.

tjolahopp alla! :D första dagen på stockholms estetiska, WOH! fan va kul det var! vi har då 22 tjejer i klassen och en kille ;) men vi kmr också gå med dans 2:orna och 3:orna OCH teater&musik 1:orna ;)

mina nya mentorer heter Ulrika och Aesa, sjukt trevliga! förutom att vi dansa och fick info så skrev vi ett brev till oss själva som vi får när vi tar studenten! :D det kmr bli kul! jag kmr visa mitt schema sen ! :D




ps. dans varje dag! i 1-2 timmar PLUS idrott! ds.
ps2. jag kmr bli FIT!! ds.

that i was upset

nu ska jag strax på promenix med millan! men måste först dricka upp mitt te innan hon kmr, SÅ BYE!

ps. vilken låååt? ds.

GISSA TKR JAG(!!)

i nästan varje inläggsrubrik så är det ett citat från en låt, jag tkr ni ska vara påhittiga och gissa vilken låt och vilken artist/band som sjunger den! den som gissar först på varje får en länkning!

EXEMPEL:


" in your brown eyes "
svar: Brown Eyes av Lady GaGa!
resultat: DU BLIR LÄNKAD! och får känna dig lite bättre än alla andra för en stund :D

in your brown eyes

hallihallå! är tillbaka nu efter att ha ätit B&J och tittat på film hos Lina ;) länge sen var det! vi hyrde filmen " The Unborn " , skräckfilm! vissa stunder var den grymt creepy men ibland är den ganska förutsägbar! ngn annan som sett den?



ps. den är ganska lik the grudge ibland ds.

if i begged and if i cried would i change the sky tonight?

nu blev det så att jag och lina ska göra ngt iaf ;) vi ska nog hyra film och köpa godis och stänga in oss och låtsas som att det är natt eftersom jag inte kan vara uppe hur länge som helst idag eftersom jag börjar skolan imorrn(!!!) . dessutom fick jag reda på att millsan är påväg hemåt, trevligt! :D välkommen hem bullmama (internskämt) . så vi ses kanske senare elr inte, WHO KNOWS?


bullmama, dudududududududud... :D (duvet va jag menar millsan!)

i don't care what the other say

jag bryr mig inte om att ni andra har 100-1000 besökare varje dag, men igår hade iaf jag besöksrekord! men om ngn kmr och säger "jag hade 5000 besökare igår.. " etc. tar jag bort den kommentaren, så ge upp nu med dem kommentarerna NU, tack på förhand!


i think i'm in love with my radio, cuz it never lets me down

GODERMORGON! :D hur är alla idag?
jag är glad men jag mina planer för idag blev inte av eftersom det var meningen att jag skulle vara med lina men hon kunde inte nu i sista minuten. ngn som har lust att va med mig idag, mina kära vänner? vill gärna ha ngt annat att tänka på än att skolan börjar IMORRN..




jag, milla och zanna i den mest oförberedda bilden ever! ;)

ps. ringringringring ds. 

true colors

VET ALLA VAD DET ÄR FÖR DAG NU? JO, det är sista sommarlovsdagen 09' !! omg , imorgon börjar jag gymnasiet det blir en sjuhelsikes resa! är alla taggade? bara 3 år kvar hörrni!

TACK OCH GODNATT! <3

paper planes

TACK alla för era röster vilket resulterade i att jag vann veckans blogg här!

har haft gäster här och vi har haft det trevligt, jag orkar nog inte skriva så mkt nu ikväll ;) imorrn är det sista sommarlovsdagen , WOH nervöst!



keep rockin'

detta köptes igår :



väska - h&m för 198:- (hade presentkort så gratis för mig :D )


jeans - cheap monday för 400 :-

footundeez - dans&gymshop
behövdes inför allt dansande på estetiska under 3 år :D, fick rabatt bara för jag ska börja där!


en nice bonus med veckorevyn som jag köpte :
en elin kling-designad tygväska :D





bilder från gårdagen


börja med en ceasar-sallad på åhléns restaurang med mamma

fin utsikt från åhléns

shoppade på weekday och h&m

träffade sen de här två sötnosarna, ange och lydiaa!



but i'm gonna make it somehow

hallåååååå! :D tillbaka i hemmet och det är fint väder, må jag säga! sitter och lyssnar på music och undrar om jag inte ska ta glass :D, jag är också på bra humör vilket är skönt, jag känner också att jag börjar bli nervös inför skolan men jag är också taggad! Zanna har laddat upp fler bilder från brighton på facebook, love them! här är några :



ps. glöm INTE att rösta på mig (nr2) i veckans blogg här!

FREAK THE VOTE

hallå nu tkr jag att alla läsare ska rösta på mig hos http://www.emeliefermen.blogg.se/2009/august/finalisterna.html#comment!! jag är NUMMER 2!!

just nu är jag hos millsan och har precis ätit pizza med henne och jessi, men alla fick ont i magen av pizzorna men skit i det, och då menar jag bokstavligt, oj va fräsch jag är..(a).
har vart i stan och köpt dansgrejerna och så har jag också köpt ett par jeans och en väska. sen dessutom träffade ange och lydia i staden vilket var trevlans men sen fick ja bege mig hemåt eftersom det var tjejkväll här hos milliiiiiieee.. !

ps. RÖSTARÖSTARÖSTA ds.

ps2. bilder på inköpen kmr senare! ds.

vita fläckar

idag ska jag in till stan för att möta mamma och sen gå till en dansshop och köpa lite inför skolstarten på estetiska :D sen får vi se vart vinden bär mig! men det här är iaf det jag har på mig idag -



tröja - topshop
kjol - gina tricot

jag e på gott humör idag! :D

myskläder

min mysoutfit från igår
 

tee - zara
mysbyxor - bikbok


the way you make me feel

igårkväll så kände jag mig lite ofräsch så jag kom på den brillianta idén med att ta ett skumbad :D !

tog in min mini-pc och lyssna på spotify ;)

inte jag inte kär...

är inte disneyfilmer alltför härliga? särskilt eftersom man kan typ alla sånger som är med i dem, vilket händer när man har sett dem så många ggr när man var liten, men just nu fick jag ngn slags craving att se just HERKULES efter att ha läst det här inlägget. jag ska lista mina favvolåtar ifrån olika filmer :) (och såklart kör jag på svenska eftersom det är de texter jag kan)

från HERKULES -

 


från LILLA SJÖJUNGFRUN -



från ALADDIN -



från MULAN -



vilken är er favvo disney-låt? :D

watch over you



sitter här hemma med myskläder, osminkad och fett hår.. på en torsdag(??) menmen xD sommarlov fortfarande! utanför fönstret så åskar, haglar och regnar det. mys när man inne men inte om man är på promenad, hihih.. ngn som råkade ut för vädret på en promenix?


ps. fotona är inte tagna av mig.

diamonds are a girl's best friend

goddag! vaknade vid kanske 11 idag så jag har då inte varit uppe särskilt länge.. igår låg jag och tittade på paris hilton's my new BFF och jag VET att det är förnedringsTV och många av er kanske tkr det är ett löjligt program, jag tkr detsamma men eftersom jag var uttråkad och det inte fanns ngt annat kul på TV elr nåra kompisar att vara med så valde jag att titta på det. tror att ni skulle gjort samma sak om ni var mig? 

som sagt har jag inte vart uppe länge så jag kan inte riktigt rapportera om ngt särskilt, hoppas ni alla får en bra dag! :D

there's not enough

har sett klart på ABDC season 3 men beat freaks vann inte tyvärr, fast vinnarna - Quest Crew, var också ett bra val eftersom jag hejade på dom efter beat freaks. men nu var jag klar med det programmet på mtv's hemsida så nu har jag tänkt att titta på "Paris hilton's new BFF", ngn annan som har sett det?


Valentino

idag såg jag på the oprah winfrey show eftersom jag inte hade ngt annat för mig. då var det lite dokumentärer om olika kändisar t.ex. drottningen av england och då den megakända designern Valentino. så då fick jag en idé att göra en "kändiskoll" om den pensionerade designern. jag vet att det är mkt text men det är faktiskt ganska intressant om man har "mode-hjärna".



Valentino Garavani, eller Valentino Clemente Ludovico Garavani, föddes dem 11 maj 1932. Valentino blev intresserad av mode i grundskolan, och som 17-åring flyttade han till Paris för att satsa fullhjärtat på sitt intresse, med hjälp av sina föräldrar Teresa de Biaggi och Mauro Garavani. Väl i Paris studerade han på Ecole des Beaux Arts och på Chambre Syndicale de la Couture Parisienne .
Efter studierna började han jobba, först hos Jacques Fath, därefter Balenciga, Jean Desses och Guy Laroche. 1959 återvände Valentino Garavani till Rom, tillsammans med sin älskare Gerald Nant, för att starta sitt eget märke.
Hans första kollektion påminde mycket om de kreationer han gjorde under sin tid i Paris, och inför hans första visning flögs modeller in från Paris. Valentino blev känd för sina röda klänningar, och hans kreationer kom att sätta namnet på en viss nyans av rött, nämligen "Valentino-rött", en ljus, blodröd nyans av rött.
Den 31 juli 1960 träffade Valentino en herre vid namn Giancarlo Giammetti på Café de Paris i Rom. Giammetti gav Valentino lift hem och det var starten på en lång vänskap och också ett framgångrikt partnerskap - både professionellt och privat. Giammetti fokuserade på affärerna, medan Valentino helt och fullt kunde lägga sin tid på design. Duon blev en framgångssuccé tillsammans. De var ett par i tolv år. Innan han träffade Giammetti var han förlovad med den italienska skådespelerskan Marilù Tolo. Hon var den enda kvinna som Valentino älskat.

1962 kom att bli året då Valentino fick sitt internationella genombrott. Platsen var Florens, den tidens modehuvudstad, och hans show hyllades av pressen och de internationella stjärnorna fick upp ögonen för hans design, några av dem var Jacqueline Kennedy Onassis och Elizabeth Taylor.
Faktum är att Valentino designade klänningen Jackie Kannedy hade på sig när hon gifte sig med Aristotle Onassis.

Den 4 september 2007 berättade Valentino att han skulle gå i pension efter sin haute couture-visning i Paris, som hölls dem 23 januari 2008.
Det blev Alessandra Facchinetti som tog över rollen som chefsdesigner på modehuset Valentino, hon kom närmast från House of Gucci.

källa


everybody hit the floor, let's get it on!

goddag alla! har inte mkt att rapportera här från latsidan, vaknade ganska tidigt och tittade lite på america's best dance crew  season 3 avsnitt, de är så himla roligt att titta på!


 

rapport från gårdagen :

igår var jag då med johan och vi hade det kul, åkte moppe, maxa moppen så att den dog för ett litet tag, hahaha ;). gick ner till en av hans grannar och skulle mata katter som var så grymt söta förutom att de ville smita ut hela tiden, men johan och jag klarade att få in dom igen duktiga som vi var. tråkigt att det var ett sånt pissväder igår så att det inte gick att bada, menmen what are you gonna do?


frågan är vad jag ska hitta på idag.. HMM ngn som har en idé?


BEAT FREAKS
min favvo crew i ABDC's säsong 3, hoppas de vinner för nu ska jag kolla in finalen!


ladidadadaaaa..

sitter nu i johans rum här på ekerö medans johan är downstairs och äter ;) orkar inte precis skriva så mkt menmen,
hare bra ikväll!

en vacker bild som jag precis snodde från johans bilder (a) MOHAHA

sex on fire


ska nog borsta tänderna och måla naglarna sen ska jag kma på ngt att göra!

den här är bjuder jag på -

jeansleggings



stor randig-tröja - gina tricot
jeansleggings - JC

10 000 nights of thunder

min nya favvo låt av alphabeat - 10,000 nights


oops i did it again!

hallååå vem tkr att min nya header som jessi gjorde var SJUKT snygg? JAG gör det iaf! luv alla bilder på vänner, eftersom i luv my friends <3


and you knocked me down

godmorgon alla! jag vaknade för kanske inte så länge sen och gick in i duschen direkt. varför jag gick upp så tidigt var för att jag har börjat försöka ställa om mig innan skolan börjar! fast jag kmr ändå vara sjukt trött när det väl blir den 17onde augusti men jag kan alltid försöka ;) .



men det hemska som hände när jag vaknade var att först kunde jag inte öppna mitt vänstra öga.. (?!) och jag låg där i sängen och vred mig och försökte. tillslut fixade jag det men sen när jag gick in i badrummet så såg jag att det var helt rött och nedre delen av ögonlocket är lite uppsvullet men det jobbigaste är att det typ "bränner".. ngn vet vad jag ska göra? jag har försökt att leta efter saltlösning, sån som man ska droppa i ögat för att rengöra, men jag hade ingen tur med det, tyvärr.

You know i want you

godnatt alla männskor därute nu har jag precis tittat klart på första episoden, säsong tre av america's best dance crew på mtv's hemsida, gud de är så duktiga! titta på det tkr jag allt!

undrar vad som händer imorrn, jag har ingen aning men hoppas på ngt kul!


nattiiiiiieee! <3


the ting tings


ganska många av er kanske har hört talas om bandet "The Ting Tings"? jag tkr iaf de är sjukt bra eftersom jag gillar deras stil på låtarna, mina favoritlåtar är "We Walk", "Great DJ", "Shut Up And Let Me Go" och "That's Not My Name".


The Ting Tings
är ett brittiskt indiepopband som bildades 2004 av Katie White och Jules de Martino. 2008 släppte de sitt första studioalbum, We Started Nothing, från vilket de har släppt fyra singlar, varav "That's Not My Name" nådde första plats på UK Singles Chart den 18 maj 2008.

White och de Martino hade tidigare spelat tillsammans i Dear Eskiimo. Efter att bandet upplöstes, fortsatte de att samarbeta och bildade senare The Ting Tings.


every morning i looked at you and smiled

som sagt inte mkt att rapportera från the house of hanna eftersom jag har segat idag, vilket man behöver ngn dag. sista veckan nu innan jag och alla vänner börjar gymnasiet, jag är taggad!
 särskilt eftersom jag och milla kom in på stockholms estetiska's enda dans-klass som dom tar in varje år, fattar ni?! 23 av typ 200-250 elever som sökte! Jag var helt inställd på att jag inte skulle kma in, det känns fortfarande som jag inte är bra nog för att gå där, men det går lite upp och ner för ibland så tänker jag " nu jäklar så ska jag dansa skiten ur mig i 3 år, WOH!".
 

hur känner ni andra 93or er inför de nya skolorna?

no i'm not leaving, no i'm not leaving..

en text som beskriver ganska bra hur jag känner at the moment ..


kör på gina idag igen


den osminkade sanningen

inatt sov jag sådär eftersom jag typ vaknade vid 04.30 och sen var jag klarvaken och låg och tänkte på en massa saker.. men vid kanske 06.40 så somnade jag om och vaknade istället vid 10-tiden ungefär. vädret är varmt idag men molnigt, ganska skönt tkr jag. undrar vad jag ska hitta på idag?.. om inte ngn ringer så hittar jag nog på ngt roligt själv.


ibland är det skönt att skippa sminket, tkr ni inte?

hanna by night

godnatt allihopa! tkr att läsar siffrorna ska gå uppåt inte neråt :P men jaja, ngt tips om vad jag ska skriva mer om så att ni läser oftare och mkt fler läser :D?

liten redogörelse av dagen :
åkte och träffa milla på brommaplan, åkte till ekerö. träffa pojkarna anders, fredrik och adam sen gick vi hem till fredrik och packade ihop badhanddukar :) tack för lånet fredrik! sen lånade jag en cykel som jag fick ont i baken av och vi begav oss av mot bjursviken (hette den så?) och badade, skööönt i hettan. begav oss tillbaka och bytte om hos fredrik och sen gick jag över till anders och var där en stund men efter det gick anders et moi till johan och snackade och vi hade roligt.. vi träffade sen herman (en ny filur), och hämta milla och fredrik. vi hittade inte på mkt sen förutom smutskrig i johans rum xD haha. slutade med att anders sa hejdå tidigt eftersom han ska till norge imorrn elr ja, idag och att johan så snäll som han är skjutsa mig till busshållplatsen och väntade med mig där. TACK söta johan :D <3

girlfriends

har ni tjejer märkt att med tiden är det svårare att bli kompisar med tjejer än med killar?
jag tror att det är nog för att man har svårt att lita på andra flickor eftersom vi pratar mkt skit bakom andras ryggar, medan det känns som att killar inte gör det alls lika mkt, vilket vi nog tkr är skönt. alla tjejer som man blev kompis med när man var mindre har antingen hållt i sig elr så har man växt ifrån varandra. men jag tkr att alla tjejer ska ha en elr två som man verkligen kan prata om VAD SOM HELST med, å då menar jag ALLT. jag har ju milla och jag tror att om jag inte fick prata med henne ständigt så skulle jag bli galen, haha och då menar jag mindre crazy än vad jag är... man kan helt enkelt inte hålla inne allt det blir för jobbigt, ellerhur?




DEN HÄR BJUDER JAG PÅ: HAHAHAHA

leopard i svart/vitt


linne - gina tricot
jeansshorts - gina tricot

he's just a poor boy

idag så som sagt så ska jag till ekerö och träffa pojkar, tanken ändrades lite och det blir så att jag, milla, anders, adam och fredrik badar och sen får vi se vad som görs. skönt ska det bli att hoppa i vattnet när det är såhär pass varmt elr vad tkr ni?

vad ska ni hitta på idag?

fredagens jag


såhär såg jag ut i fredags när jag åkte till millas landställe

linne - gina tricot
kjol - river island
tights - gina tricot
vit väska - primark
grön weekend-väska - FACE

Chad Michael Murray


Chad Michael Murray, född den 24 augusti 1981, i Buffalo, New York, är en amerikansk skådespelare, mest känd för sin huvudroll i serien One Tree Hill där han spelar basketspelaren Lucas Scott. De är nu inne i den 6:e säsongen, som sänds i kanal 5 på söndagar i Sverige. Hans stjärntecken är Jungfru.

Chad gifte sig med sin motspelerska från One Tree Hill, Sophia Bush, den 16 april 2005, men de gick skilda vägar redan efter fem månader. Skilsmässan gick igenom den 26 december 2006. Nu är han förlovad med Kenzie Dalton.

Murray har även medverkat i filmerna En askungesaga där han spelar mot Hilary Duff och House of Wax där han spelar mot bl.a Paris Hilton samt Home of the Brave där hans kollegor var bl.a Samuel L. Jackson, Jessica Biel 50 Cent och Lindsay Lohan.


i got my teeeeeth..

just nu sitter jag i sängen med milla nedanför mig och vi tittar på filmen " FAME " ni måste väl ha sett den? ofc you have :D. igår kom vi då hem från millas landställe som inte ligger långt ifrån sthlm.

på landstället hade vi det kul, badade, pratade och promenerade :)
sen när vi kom hem så gick vi till mig och ringde upp pöjkarna för att kalla hit dom. först fredrik - jarå jag kmr, sen anders - eeeh.. jaha? okej..  och till slut johan - men jag är 4 timmar utanför sthlm.. men ha en bra dag.
så vi fick två av tre pojkar men det var kul ändå! :D vi åt, pratade, såg på film etc.

 
idag ska jag till ekerö igen och träffa adam, men vi ska då ta anders hus så antagligen kmr andiiie vara med xD och höra på hans försök att göra fjortisdunk, HAHA.


såg filmen HAIR med killarna och milla, klart bra! varning för att bli depp i slutet.

nu är...

0-18824387ad4cace6bcad671ab70add7c.png

nu är vi påväg hem i bilen :) sitter och lyssnar på en massa bra musik, hoppas ni alla har det bra! :D ses snart


J&J

skulle kma över ett stängsel men det sluta med att Jimmy fick bli sparkad av Johan.

claim to fame



förresten jag hittade en bild, nu när jag rensade, på muterade godisnappar som jag tog på landstället för inte så länge sen, har det hänt er att ni har fått konstiga godisar?

gårdagens-paparazzi

hallå gud va tidigt det är! :O .. aja, det är bara vänja sig nu innan skolan börjar vilket är den 17onde. jag laddar över alla bilder och videor över till datorn eftersom jag vill kunna ta bilder på millas land när vi badar och har kul idag (8 . här kmr nåra bilder från igår -



fredrik och milla

cp-bild på johan

HAHAHAHA, jimmy

nåra blev lite irriterande över att det togs kort.

milla och jimmy i bakgrunden, han försöker gömma sig.

jadu, anders hade lite kul i fredriks kök.

jimmys finger, johan och creepy nallen.

johan, fredrik (ja, han är hypnotiserad av bordstabletten) och anders

milla och jimmy

johan och jimmy som försöker vara coola..

anders spelar gangster

let's play a lovegame

hallå hallå alla nattugglor!
är nu hemma från ha vart på ekerö sen klockan.. 4 typ. hade det roligt och trevligt där men det var så sjuuukt varmt så alla blev nog lite sega i skallen, haha. duktig som jag var filmade jag och tog foton, även om fotona SÖG men jag lägger upp det när jag har tid. ska inte bli så sen med att sova eftersom jag ska upp tidigt imorrn för då bär det av mot millas landställe! men kmr nog bara vara där tills lördagen så ingen fara.
en trevlig dag med mkt skratt och flumm på ekerö med johan toan, milla pilla, fredrik dredrik, anders klanters och jimmy skinny.
 





FÖRRESTEN om det är NGN som använder fragbite och brukar ha kul där så tkr jag att ni ska kommentera mina kompisars tråd om att tjejer ska vara med på LAN. vilket är då jag och milla som dom kallar för "två brudar" -.- suck. men iaf skriv vad ni tkr här i bloggen elr kommentera på fragbite. LÄS DET HÄR http://fragbite.se/?threadID=797989 .

kommentera GÄRNA det här inlägget så jag får veta vad ni tkr.


QUIZ


taget från jessi
Såhär går det till: Sätt på blandning i ditt iTunes och besvara frågorna med den låttitel som kommer upp. Fuska inte!

1. How are you feeling today?
True to me - Metro station


2. Will you get far in life?
You can't steal my love - Mando Diao

3. How do your friends see you?
Lovegame - Lady GaGa

4. Will you get married?
Shape of my heart - Sting

5. What is your life's theme song?
Paris s'enflamme ( Paris is burning ) - Ladyhawke

6. What is the story of your life?
Halo - Beyoncé

7. What was high school like?
Shut up and let me go - The Ting Tings

8. How can you get ahead in life?
Single Ladies - Beyoncé

9. What is tomorrow going to be like?
Clamour for Glamour - The Ark

10. What is the best thing about your friends?
Collide (acoustic version) - Howie Day

11. What is in store for next weekend?
Get shaky ( TV edit ) - the ian carey project

12. What song best describes you?
Broken-Hearted Girl - Beyoncé

13. How is your life going?
Vinnaren - Veronica Maggio

14.  What song will play at your funeral?
Use Somebody - Kings of Leon

15. How does the world see you?
My humps - The black eyed peas

16. Will you have a happy life?
Don't stop the music - Rihanna

17. What do your friends really think of you?
Sandcastle Disco - Solange Knowles

18. What describes the person you're attracted to?
Disappear - Beyoncé

19. What message would you like to tell the next generation?
Big girls don't cry - Fergie

20. Do you have a deep dark secret?
Beautiful, Dirty, Rich - Lady GaGa

21. Do people secretly lust after me?
Electric Feel - MGMT

22. How can I make myself happy?
Labels or Love - Fergie

23. Will I ever have children?
Boys - Ashlee Simpson

24. What's some good advice for me?
Friday I'm in love - The Cure

25. How will I be remembered?
Gammal Sång - Veronica Maggio

26. What is my signature dance song?
L.O.V.E - Ashlee Simpson


hot stuff, i know i'm hot stuff

klockan är fortfarande ganska lite vilket jag tkr är skönt! vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag är sjukt badsugen! ngn som vill bada med mig? jag tänkte messa milla men jag har full täckning men det står " begränsad tjänst" över hela skärmen. jag ba - WTF!? . sen fråga jag min pappa och han sa att han hade glömt betala räkningen men han har gjort det typ för ngn dag elr så, jag borde få tillbaka det IDAG så snälla NU?




vad ska ni göra idag?

kan någon komma och hjälpa mig?



jag har inget att göra, för jag hade KANSKE-planer men dom gick nerför NEJ INTE IDAG-vägen, så nu är jag helt plötsligt helt ledig... vad ska jag hitta på egentligen? kan ngn komma och rädda mig från uttråkning?

almost happy birthday

Exakt två månader kvar tills man blir 16, känns trevligt. börjat fundera lite på vad man ska önska sig... hmm . jag tror en ny iPod och högtalare till det, sen blire v'äl pengar och smågrejer. kan ni räkna ut vilket datum jag fyller år? jo, den 5 oktober, lägg datumet på minnet tkr jag. både min brorsa och milla fyller på den dagen också, min brorsa är 2 år yngre men mina päron pricka in datumet perfekt. undrar hur födelsedagen kmr firas, olika varje år.

jag har önskat att man skulle få ngnslags överraskningsfest elr så, men man kan ju inte säga det till sin familj och kompisarna för då blir det inte en riktig överraskning, elr vad tkr ni?


ett H som en tårta kanske? ;D
FEMTE OKTOBER SMÄLLER DET


skjortan kostar skjortan



skjorta - vet inte
skärp - åhléns
linne (under) - gina tricot
leggings - gina tricot

VI KÖR PÅ UPPSATT HÅR IDAG !

ojoj här sover man bort dagen

godmorgon allihopa! jag är äntligen vaken elr ja, jag vaknade för en timme sen men jag gick direkt upp och städade mitt rum som var a MESS..! men nu är alla kläder, skor etc borta och undanställda ;) duktig kallar jag mig! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får helt enkelt se, jag tänkte att jag kunde äta lunch först, hoppas ni alla får en sjukt bra dag! byebye!



aldrig har jag

skrattat så mkt som jag har gjort idag! PHEW! jag har riktigt ont i kinderna... (8

dagen började med att jag, milla och mamma gick ner till vårdcentralen där jag skulle ta min andra livmoderhalscancerspruta, AJ?!? hon, distriktsköterskan, tog det inte lugnt utan hon typ kötta min arm. det spruta blod men jag märkte inget eftersom jag var avdomnad och mina armmuskler krampade. men sen såg jag millas äcklade min och det var då jag såg blodbadet, FRESH? naah tror inte det.

sen tog vi det lugnt och vi gick till milla och etc. sen ringde vi till andie (anders men vi kallar honom andie nu) och under 40 min försökte vi övertala honom att kma till oss men han var då seg som han brukar så vi ringde fredrik (millas kille) och han fixa biffen direkt! så dom två kom och vi hade det roligt på promenad och sen gick vi till mig och spela foosball (bordsfotboll) och jag måste säga - jag och milla äger hårt på det, inget snack om saken. PS jag fick en bitchslap av andie, kmr inte förlåta honom för det i första taget! DS.


 


och jag borde ta bilder på ekeröarna men det glöms hela tiden (!!) men jag ska fixa det!

PS2. tack mamma för att du skjutsade pojkarna till brommaplan och milla hem till sig ;) <3 DS.


HAHAHAHAHAHAHA LUV IT


försöker lyssna men jag kan bara höra

jag och milla har lyssnat på de svenska rapartisterna mange schmidt och snook nu på morgonen och försökt lära oss texterna ;D det gick men den svåraste är nog "mister cool" med snook, jag lägger upp texten så får ni själva försöka!


Det här är sagan om
Coolaste katten i det långa landet falukorv.
Det här e sagan om
Killen som garvar åt dom som pratar om babylon
Han kallas mister ssscch...
Han lägger puh på chics innan han sticker.
Han e pang, han e oh, han e Clint Eastwood,
han e vart, han e där, han e Mister cool.

Ingen lur, ingen brud han e överallt, ända från Lund, Göteborg till Södermalm
Han är din räddare i nöden han. Han är din högra hand..
Battlar du med honom har du mött din överman.
Och där börjar vår saga, bland tooks och boots va han populär.
Men han va speciell och dom va likadan, så vissa snackar skit,
ni vet hur Stockholm är...
Så en dag ner på stan när han kollade rean
då kommer crew och dom skrek typ: "Kolla där e han!"
Och nu började en jakt, dom var 40 stycken.
Under en trapp över en buss, dom var hack i häl.
Han var snabb för att va cool, han va Jackie Chan
Så han duckade för kulor med kullerbyttor
In på Åhlens å en trapp till taket ryggen mot stupet och alla runt sig
Så han backar bakåt..

Pang (pang), boom (boom), crash(crash crash) - Mister Cool
Pang (pang), boom (boom), crash(crash crash) - mister Cool,
alla boots, alla doots han e här, han e där, han e mister cool

Nu när nu vet hur cool han är, förstår ni att han aldrig finns där man tror han är.
Men asså kommer han att klara det?! IDIOT.
Han är vart, han är där, han e mister cool!
Han backar, nu faller han ner,
han greppar tag i en visare på det stora jävla uret på väggen,
Och tränger den neråt till kvart över tre..
Nu kommer bängen över Storgatan och skjuter mot gängen.
Det där var nära ögat...
Ahrr, nu ska dom jävlarna dödas! 9, 7 springer å drar,
5, 3 ingen är kvar!
Han är en cool kille med solbrillor på Roskilde (de, de, de).
Tjejer(tjejer) säger han är en player. (player, player, player, player).
Han leder kärringarna över övergångställen, regerar över söder och fjällen.
Kom tillbaka nästa vecka samma tid och kanal så fick du veta hur det gick för Snook...
Öh förlåt.. jag menar Mister Cool.

Pang (pang), boom (boom), crash(crash) - Mister Cool
Pang (pang), boom (boom), crash(crash) - Mister Cool
alla boots alla doots han e här han e där .. han e mister cool

Ta av dig din Truckerkeps, lystring!
Ta av dig din Truckerkeps, yes!
Ta av dig din Truckerkeps, Mister Cool säger:
Men, ta av dig din Truckerkeps, för att han vill att du
Ta av dig din Truckerkeps,
Ta av dig din Truckerkeps, jees
Ta av dig din Truckerkeps
Ta av dig din Truckerkeps
Ta av , ta av, ta av, ta av ,ta av dig din Truckerkeps!
För Mister cool!

Ao (ao) Ooh (ooh) Wow (wow) - Mister Cool
Pang (pang), boom (boom), crash(crash)! - Mister Cool
alla boots alla doots han e här han e där .. han e Mister cool

Ao (ao) Ooh (ooh) Wow (wow) - Mister Cool
Pang (pang), boom (boom), crash(crash) - Mister Cool
alla boots alla doots han e här han e där .. han e Mister cool

Ao (ao) Ooh (ooh) Wow (wow) - Mister Cool
Pang (pang), boom (boom), crash(crash) - Mister Cool
alla boots alla doots han e här han e där .. han e Mister cooool.


i gamla låt-träsket


break the rules

7fbd7db10c2c3936298da5ec37146b90.png


hallå alla glada! :D nu ska millsie sova här tonight så orkar inte skriva så mkt, ha en bra kväll!

vi bara rullar fram

snart ska jag ut på promenix med millsan och prata om lite olika saker, killar & sånt där tjejsnack, NI VET.

så det kanske blir att jag inte bloggar mer idag men vi vet aldrig ;)



känt varandra ett långt tag nu från när vi var 4.

NO MAN NO CRY

dagen har spenderats med lilla lydsan, trevligt trevligt var det. vi tog en massa bilder på studsmattan, 90% är INTE vackra xD hahahahha men skit i det jag lägger ut dom som är fula på mig iaf.. ;) man ska bjuda på sig själv!


(jag har godis i munnen om du undrar vad det är..)

please don't stop the music

nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så lydia inte behöver gå runt och trampa hemma! Hoppas alla får en rolig och intressant dag! ska nog ta bilder från dagen, MAYBE vi får se!



I <3 iPod

tänkte bara visa min teckning som jag gjorde i bilen från värmland i lördags som slutade med att jag gav den till min farfar i födelsedagspresent (8


originalet             EFTER jag fixat med ljuset

(klicka på bilderna så blir de större)


BABY GET SHAKY AFTER SCHOOL

den här låten har jag letat som en galning efter! men milla hjälpte mig igår att kma ihåg hur melodin gick, TACK för det :D

brighton minnen ger den och det är därför jag letade efter den så alla vet! :D

den är inte den roligaste låten att lyssna på för sig själv men den är bra på partyn på högsta volym, tro mig.

GAGA VISION

bilder från gårdagen -


hon var så GRYM och hon sa att nästa gång så ska hon spela på en arena <3 DET SKA JAG SE!

morgonstund har guld i mun..

jag vaknade av att mamma stack in huvudet och sa att de gick till jobbet, jag tyckte det var lite taskigt eftersom jag ville sova. men sen kunde jag inte sova efter väckningen så  jag gick upp och tog tag i det jag behövde göra, vilket var att föra över via USB-minnen bilder från stora datorn till den nya datorn... DET TOG TID KAN JAG SÄGA! eftersom jag bara hitta två USB-minnen som hade väldigt lite lagringsutrymme så det blev bara lite i taget och det tar ju en sån tid bara för att jag har så jäkla mkt bilder också -.-... AJA men nu är jag klar WOHO!

och nu till nästa grej, vilket är att ladda ner samsung pc studio så jag kan ladda över direkt från mobilen till datorn, tror inte det tar lika mkt tid though.


idag ska jag vara med Lydia, och henne har jag inte träffat på länge! tänkte att vi kunde göra ngt roligt men också behöver jag gå ner till banken för att ÄNTLIGEN hämta mitt ID-kort som skulle kommit för länge sen. hoppas bara att det funkar att hämta ut det utan föräldrarna om jag har typ ett pass att visa att det är jag som hämtar det. HOPPASHOPPASHOPPAS.


VET NI VAD????

jag har fått..... EN NY DATOR av mina föräldrar (!!!) den e så söööt, rosa och liten. vi var och kolla på den tidigare idag men då ville dom inte köpa den då och jag blev lite depp eftersom jag var så peppad att få den och sen fick jag ett sms " pappa har en överraskning till dig /ma" fatta om jag blev glad, hihi.


har ngn annan haft en GRYMT bra söndag kväll??


såhär ser datorn ut, men då rosa/vit! den är VÄLDIGT liten, 10 tum faktiskt.

ps. som sagt kmr bilder från gaga-night at grönan inom kort ds.


GAGAGAGAGAGA!!

hon e så J*VLA cool alltså! jag, milla och jess stod längst fram i mitten typ med 20.000 pers bakom oss(!!!)

ni som inte var där missa något alltså.. bilder kommer såklart! såg dessutom Kenzas kompis Mirre där. och om ngn såg mig med blå shorts och jag kanske kan ha knuffat dig, så ber jag om förlåtelse men jag ville då kma fram! (:




undrar om ni orkar?

jag har tråkigt så jag tittade in på jessis blogg och såg det här så jag tog det och gjorde samma "quiz".

Nämn något som gjorde dig glad igår: tanken på att få åka hem! (8
Vad gjorde du kl 08 imorse: soooov.. (?)
Vad gjorde du för 15 min sedan: satt här
Det sista du sa högt: "take a bow, nannan..." (sjunger högt för mig själv)
Det senaste någon sa till dig: "HANNA!! elr nej, det var inge.."
Vad har du druckit idag: lite saaaft!
Vad var det senaste du åt: pizza... (a)
Vad var det senaste du köpte: kmr jag inte ihåg faktiskt..
Vad är det för färg på din ytterdörr: röd och den är i trä
Vad är det för väder hos dig nu: molnigt och mörkt
Godaste glassmaken: beslutsångest!! .. jag tar både vanilj och choklad!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, eftersom jag har upplevt det.
Sover du tungt: jaarå, om ngn skulle snarka så näsan åkte av skulle jag inte höra det.
Drömmer du mardrömmar: japp, det gör jag
Trivs du med ditt jobb: har inge jobb, går i skolan!
Favoritklädsel: tights och .. mina jeansshorts atm
Favoritlåt just nu: Lady GaGa - Vanity
Vad ser du om du tittar till höger: trappan till nedervåningen
Vad gör dig glad just nu: att jag smällde precis en mygga (8
Vad ska du göra härnäst: ska gå ner och titta på film
Höger eller vänsterhänt: HÖGERHÖGERHÖGER
Humör just nu: sprallig känner mig dessutom lite sprallig!
Favoritgodis: LYS MELK (a)
Kläder just nu: tröja med skärp och shorts
Sommarplaner: vara hemma och vara med friendsen!
Hur många kuddar sover du med: 5 kuddar..
Spelar du något instrument: nope!
Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: min familj och mina vänner
Är du kittlig: HAHAHAHHA, japp väldigt faktiskt, särskilt under fötterna och i midjan.
Snarkar du: ibland, men det är tydligen (som mina vänner har sagt) ett stort snark sen är det klart.
Stjärntecken: VÅGEN
Äckligaste insekten: Tusenfoting.. EWWW
Stökigt eller välstädat: jag har det stökigt men jag vill ha det välstädat.
Längtar du mest efter just nu: tills imorrn! att träffa millsan och jess och se GaGa

urban outfit

0-6f64b44fe9807870a2014eaac7e4967a.png



tröja - urban outfitters
skärp - åhléns
jeansshorts - gina tricot (förra årets)


nu har ni att välja på

jag har gjort tre nya kategorier : i detta nu (standard), outfits och kändskoll

i detta nu : allmänna saker helt enkelt

outfits : dagens kläder

kändskoll : en helt ny grej i min blogg, jag tänkte bara skriv kort om en kändis för dagen ni kan gärna säga ngn kändis som ni vill att jag ska skriva om. jag skriver också vad jag tycker om den kändisen.

Lady GaGa




imorgon ska jag till grönan med millsan och jessi, där ska vi se Lady GaGa uppträda! WOH jag längtar eftersom jag älskar den där galna tjejens musik! dessutom tkr jag att hon har grymt cool stil. idag i DN var det en artikel om henne, tkr att ni ska läsa den här!

ps. tkr dessutom att det är roligt att i paparazzi-videon så är alexander skarsgård med och både han OCH GAGA pratar svenska, jag hitta inte videon där det är med men den finns på perez hilton's blogg här. dessutom är videon regisserad av svennen Jonas Åkerlund och hon är stylad av Jonas fru, Bea Åkerlund. värt att veta ds.


hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nu är jag hemma och har precis ätit middag med familjen och american aunt, imorrn åker hon :( inte roligt tkr jag. men imorgon bitti åker vi och vinkar farväl på arlanda. det är väldigt skönt att vara tillbaka i civilisationen och huvudstaden igen efter att varit borta typ i två veckor och senast jag var här var i 2 dagar och innan det var det bara en dag.

hur har ni haft det idag då? ;)


nu är...

131f1118042166aa42092b719e2a75fd.png

nu är vi påväg mot sthlm, äntligen! Jag sitter här och lyssnar på min iPod på lite beyoncé, the killers, coldplay, mando diao och MGMT. Vi ska stanna till i nyköping och hälsa på farmor och farfar eftersom min farfar fyller 84! Grattis!! <3<3 ha det bra allihopa!


RSS 2.0