sportlov going strong

jag kmr blogga igen mer efter lovet och jag kmr hursomhelst inte kunna blogga eftersom jag ska till landet imorrn :P å där finns inge internet! :) so bye!<3 see ya efter lovet

hallå hallå SPORTLOV!

kan ni tänka er? fyyy vad skönt med lite ledighet måste man säga! :) snart ska man iväg till ekerö, igeen... roligtroligt undrar om de kmr bli nåra blåmärken ikväll? VEMVET egentligen?..
men nu tkr jag allt att ni ska kolla in min danskompis beccas blogg - rebeccahult.blogg.se


kladdkaks-svullon

.. de e vi de! (mills&jag). vi har nämligen ätit FÖR mkt kakbitar enligt MILLA! inte mig.

men idag har jag haft mitt engelskaprov, de gick bra förutom att jag glömde ordet "FIENTLIG" ... jag e lite hostile mot det ordet, hahahahahaha... Milla sitter på golvet och underhåller mig just nu med att läsa upp sms. och nu kände jag att det här inlägget går åt helvete, så ja säger godkväll och imorrn är det 2 prov roligtroligt. ps. 4prov den här veckan, liiiiite sjukt..

(FLUMMINLÄGG?)


HAHAHAHAHAHA ;)

engelska, nästa!

japp, nu var den "svåra" delen av matteprovet avklarat ;) nöjd med det! det gick ju faktiskt ganska bra ;o. imorrn har vi de där engelska provet på alla ord i ett j*vla häfte. jappjapp, längtar reeedan alltså! sen e de ju då matteprov samt hk-praktiskt prov på torsdagen. ROLIGT! ..
så jag måste missa dansen idag (vilket jag behövde igår också) för att plugga. känner mig otroligt rastlös måste jag säga. MEN de e iaf sista veckan ;) vilket gör mig på bättre humör. men vädret MÅSTE bli bättre, jag vill ha sommar, kjol och BARA ben(!!!)

tagen i usa på höstlovet

ALLA HJÄRTANS BILDER


som gjorde min alla hjärtans dag till en sjukt rolig kväll <3 puss på er!

godmorgon

hallå alla glada!
e lite trött fortfarande eftersom jag inte kom hem förrän vid halv 2 elr så, menmen.
åkte till ekeröarna igen igår vid typ fem och mötta ange ngnstans där på mitten, mkt roligt hände och sedan blev kvällen lite roligare eftersom milla kom dit med :) . ska lägga upp bilder från det med snart! :) hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag och att alla ni andra pluggade till matteprovet, vilket jag inte gjorde... (a).

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

                                    

temadag nr3

innan jag var på ekerö så hade vi då sista temadagen i skolan! å då var de då bokstavstävlingen och tårttävlingen :) vår klass vann inget, menmen.. ingen skada skedd.
vår klass hade bokstaven "N" och vi gjorde programmet MTV NEXT! jag tyckte det var påhittigt men inte enough tydligen för domarna :P tårttävlingen vann vi inte heller...

BILDER FRÅN FREDAGENS TÄVLINGAR KMR UPP SNART! :)

åh äntligen

e de lördag och också ALLA HJÄRTANS DAG :) vad ska ni hitta på till era älskade? :)
men iaf så kan jag berätta om min fredag den 13onde. Jag åkte till ekerö för att träffa fine johan, på väg från bussen träffa jag jimmy. så han och jag tog sällskap till johan, hos johan är då johan (såklart) och en rudolf (knivsnubbe)... och de ska gör ngn banderoll av ngt slag :P. senare kom anders, adam (en ny ekerökille att hålla reda på), ange och louise. trevligt trevligt! sen vid 23 så stack jag och louise. de är väl min fredag och jag måste säga att inte så mkt oturligt hände mig den här fredagen den 13onde ;) vilket jag e mkt glad över!

men den kommer snart igen...

JAAA!

det kommer en film som e gjord av min favorit bok! TJOHO!


DEN E SJUKT BRA! LÄS ALLA TRE BÖCKER!

temadag nr2

är det idag! vilket betyder att de snart e fredag (: , jag gör mig just nu redo för dansen som jag ska till senare. idag har vi inte gjort mkt i skolan. först gjorde vi några konstiga "pjäser" i grupper, sen var de lite friends-saker och till slut så skulle vi öva inför klassens uppträdande i aulan som e imorrn. jag och lydia vill inte vara med på scenen så vi ska göra skylten! (: vi gör iaf ngt! japp jag har inte sååå mkt att rapportera om, men om jag får nys om ngt så kommer de upp HÄR.


glad

.. jag är att jag e KLAR! :) med idrottsläxan!

temadag nr1

idag har den första av de tre temadagarna drabbat spånga gymnasium (: , började 8.30 med att alla nior såg filmen "Schindlers list" (vilket var en TRE timmar lång film) men den var faktiskt bra tkr jag allt! den var sjukt bra gjord alltså.
sen efter luunchen så skulle vi fylla i enkäter och sen sammanställa dom :o , inte kul.. MEN SEN SLUTA VI FÖR DAGEN ;)

ingen jobbig dag today alltså, men nu ska jag göra idrottsläxan har jag tänkt, men vi får se hur de blir med det egentligen.


typ en vecka..

..har det gått sen jag bloggade men de har vart lite stressigt. andra nationella provet gick väl bra hoppas jag, men novellen som jag skrev blev väl sisådär alltså :P . sen på fredagen så var jag, mills och jess och bowlade i åkeshov, MKT ROLIGT! gick skitbra för oss tre, milla vann menmen det var inte de som var riktigt de som betydde ngt (: jag rekommenderar er att bowla med era nära!

på lördagen så såg vi tre "i taket lyser stjärnorna" som var en riktigt bra SVENSK film :o . jag fällde tillochmed en tår då och då. men såklart var de ju några fjortisar som satt och störde under filmen ... pust! söndagen spenderade jag i sängen och läste svenska boken som skulle vara klar till idag! (: och det var ett riktigt skönt slut på helgen.

igår hände de inget speciellt, skola på dagen och dans på kvällen. inget mer..
och nu till idag! som inte e så särskilt betydelsefull heller ; skola och dans, igen hahaha ;) .


bowlingen i fredags! 1. jag&mills 2. jag 3. jess 4. mills

hejdå prov, nästa prov... igen

yes, första nationella och engelska provet = avklarat! stolt (: men imorrn så e de uppsatsskrivningen i 2h40min! men seriöst e jag verkligen inte nervös! ;o .. man kan ju undra varför? idag har väl vart en vanlig tråkig skoldag och med engelska provet gjorde de inte mkt bättre. sen var jag med fina mills och köpte lite såndär dextro-grejs till imorrn! jag måste ju vara på topp alltså (; .

just nu har jag min kära morbror över och jag och min familj firar honom lite eftersom han blir 39 år idag! tänka sig tänka sig. men nästa år då blir de säkert ett riktigt paaaarty med honom som 40-åring! vilket e de år jag blir 17... hahaha. nu har jag bara allmänt tråkigt och vet inte vad jag ska göra av mig själv. TIPS?


ps. snart e de alla <3-dag, vem ska ni spendera den dagen med?

skitdå!

usch och blä och fy och allt man kan säga! . jag har ju dans ida kl 20 men nu ringde mamma och sa att de inte var ngn trafik emellan spånga och sundbyberg (pga en olycka) så då kan jag inte ta den vägen till medborgarplatsen.. nu måste jag istället ta den lååååånga vägen genom vby etc. aaagghh..


hejdå prov, nästa prov..

det gick faktiskt bra på nationella svenska läsförståelsen tror jag (: , men imorrn är det de jag VERKLIGEN e nervös över vilket e vårt engelska prov om sydafrika :O ... jag kan typ inget och jag dööööör på de. sen på torsdagen e de ju nationella IGEN .. inga kommentarer. 
men sen efter torsdagen så kmr nog allt kännas liiiite lättare, tror jag.

vad händer i veckan?

imorrn, tisdag - nationellt prov i svenska, dans
onsdag - engelska prov
torsdag - nationellt prov i svenska, dans
fredag - bowling med milla
lördag&söndag - HELGMYS

gymnasie-ansökan

såhär ser min "lista" ut ;

1. stockholms estetiska gymnasium ; sam - dans
2. franska skolan ; sam - sam elr kultur
3. SAMgymnasiet ; sam - sam
4. blackebergs gymnasium ; sam - sam
5. cybergymnasiet ; sam - förmiddag

ps. 5:an har jag lagt till som "safe"

HUR SER ERAN LISTA UT?

nationella

imorrn dåra! e alla 9or i sverige TAGGADE? :P, de e jag iaf ... not hahah
vi får se hur det går, men allvarligt e jag inte alls nervös för läsförståelsen imorrn elr uppsatsen på torsdag. Det är engelska provet på ONSDAG jag e oroad för! vilket inte är ngt nationellt prov :P


header FIXAD

SÅ VACKER :D<3 tack jessi!

bilder från helgen i nyköping

skola = död

haha lite väl överdriven rubrik, menmen ;p
ida (liksom alla måndagar) slutade vi klockan 16.10 .. snaaark. det e verkligen jobbigt men de gör de som gör hela dagen lättare e ju alla kompisarna (; . när jag kom hem så dök jag rätt ner i soffan men senare så fick jag sprall i bena och börja dansa runt lite för mig själv, hahah
jag hade väldigt roligt i helgen i nyköping, plus mkt roligt med boysen i fredags (: särskilt han i ekerös videobutik, han var roooolig xD. mills och jag skratta mkt dära!

videobutikskonversationen efter mkt annat roligt :

videobutikskillen : e de där era killar? (till oss)
johan&fredrik : ööööh...
jag&mills : haha neej
videobutikskillen : TACK OCH LOV!
jag&mills : HAHAHAHAHAH.....RSS 2.0