watch me now, aaaow!

Tjenare my lovers.
Händelserik dag idag..? Ja lite faktiskt!
Måste ju bara berätta om lunchen idag! Skolmatsalen (som vi delar med en massa andra skolor) var förvånansvärt tom idag när vi vår klass satte sig där. Vi tog upp två långbord och vi pratade och skrattade högt och hade allmänt trevligt. Sen så sa det andra bordet att ett bord längre bort med elever från någon annan skola att de tyckte vi lät för mycket..? Vi brydde oss inte så överdrivet mycket, Julia vände sig om och såg att en tjej från hennes förra dansklass satt där, så hon vinkade och hon, tjejen vinkade tillbaka. Sen vände sig Julia och viskade "den där tjejen känner jag" eftersom vi tyckte väl att det var lite weird att bara vinka lite random sådär. Sen så när vi gick så ställde sig det andra bordet upp och peka på oss och Julia blev lite rädd och ba "tänk om de följer efter oss??" och vi alla skrattade bort det, hahhahahaaa...
Men tänka sig Julia hade RÄTT. De SPRANG efter oss och en väldigt kort tjej trängde sig förbi allihopa och ställde sig framför Julia och ba "VARFÖR STIRRA DU PÅ MIG??? OM DU HAR NGT ATT SÄGA SÅ SÄG DET!" då Julia svarade "Va? Vad snackar du om? Det var väl ni som stirra i så fall?" Sen fortsatte hon gå och Julia ville ju inte ta upp den här fighten men det gjorde Jemine i från vår klass istället och det konstiga är att den här korta tjejen hade verkligen inte något svar på vad vi hade gjort. Hur osäker på sig själv kan man vara om att man tar illa upp om någon bara tittar bak?
Detta berättades då flitigt på vår skola när vi kom tillbaka och Jacob i vår klass ville tillbaka och sätta dit den där tjejen för Julia var ju väldigt rädd, och är fortfarande för lunchen imorrn. Men den där tjejen vill nog inte gräla med henne när hela vår klass kommer (DANSKLASS = STARKA, haha).
Mucka inte med oss stegare, TACK.

(alltså jag vet inte varför hela texten sattes ihop såhär "ihoppackat?" det är något fel överhuvudtaget med bloggen i firefox och google chrome, får fixas snart!)


Julia, min mama.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0