hemma

igen, skönt :) redo för sista veckan i skolan! vem är inte!? jag har legat lite i solen och solat, härlig dag inte sant? . jag ska ladda upp bilder från balen snaaart! :) bye for now!


vi har...

6c325391f9fe157462ca24b8c1a5ace0.png

vi har varit framme här ett tag, och vi har haft det trevligt hittills! Jag myser med min fasters och farbrors hundar, assi och enso =sötaste hundarna ever! <3 men just nu sitter jag med markus och adam och tittar på terminator, sjuk dålig enligt mig! Hare bra!


balen var...

68514f84c721fec8219ec2701047e956.png

balen var riktigt kul igår! Det var också igår som jag kände att jag kmr sakna hela alla i min klass och också alla andra 9or! <3 jag kom hem med lydia vid 01.00 och våra fötter var så döda! Mina fötter är bara två stycken blåsor :P just nu sitter jag i bilen på väg till några kompisars land. Ha en bra helg! Håll uppe spånga-andan!


snart är...

0-6523e4ef270eae0e6dc78fd9c445c6ca.png

snart är det slöjd, usch! Hoppas en viss lärare inte får damp.. Sen bär det av hem till mig där det är beauty shop innan balen :) bye


Milla kom...

312a634d65144b3d6df20c2507ad8850.png

Milla kom nyss och snart ska vi till ekerö med lydhun, cya!


jag sitter...

098076176a6a91fed485a75ddf49dc22.png

jag sitter nu och äter egna-gjorda bullar :) och prövar för första gången att mobilblogga :)


klippt och klart

jag hade då som nåra vet, tänkt och färga mitt blonda hår BRUNT, men min frisör sa att eftersom jag blonderat mitt hår förut så kunde håret gå av :O.. så jag skippa det och färga min utväxt istället.


INNAN                                                                      EFTER

USCHBUSH




jag ska seriöst inte rida ngn gång i mitt liv igen, jag var så himla rädd däruppe på hästens stora rygg... min häst "GIMMIE" ville bita i amandas häst back HELA TIDEN, skita på marken HELA TIDEN och inte lyda mig ALLS. nejnej, aldrig mer igen TUR att jag inte tog kort på mig och lydia i våra fuuuuuula hjälmar.


men vi kan vara fula på andra sätt.. den här bjuder jag fan på xD HAHA

tisdag

som väntat gjorde vi typ ingenting idag förutom hade prov på boken vi hade läst, usch. det här har jag gjort sedan dess;

- gjort så mamma har ringt till stockholms estetiska
- pratat med pappa och undrat när vi ska gå ner till banken och aktivera mitt nya visa-kort och fixa leg
- provat på balklänningen igen för att kontrollera att den fortfarande satt som den skulle
- sett på urtråkiga program på tv:n tills jag dog
- spelat onödigt mkt tetris på facebook, TRÅK.


men imorrn blire riddag och dessutom så ska jag till frissan och fixas finally, som jag längtat folks! jag måste också kma på hur jag ska ha mitt hår och hur jag ska sminka mig till balen på FREDAG, panic!

nyp mig inte, jag vill inte vakna upp!

för det här känns som en dröm att nationella är Ö-V-E-R för min del! asså jag har inget mera att göra, jag e klar med engelska boken tills imorrn och svenska boken tills nästa tisdag! :D kan ngn vara lyckligare än mig? Dessutom så har jag fått tid hos frissan på onsdag, yesyesyes. att vädret är/ och kmr fortsätta vara bra e ju bara en bonus. :) och ja, jag vet det här var värsta positiva inlägget, hoppas det piggar upp några tråkiga själar därute!


tittade på denna film igår, den var väl sådär, VÄLDIGT förutsägbar.


dessutom lagade jag gooood mat! blev riktigt nöjd!

JAG SKA..

... gå ner till banken och aktivera mitt nya bankkort och också fixa mitt leg!
... ringa stockholms estetiska
... ringa frisören
... göra hk-läxan


inte mkt mer faktiskt :)


back again!

några bilder från helgen, mer KAN kma senare!


nu sticker vi strax

familjen håller fortfarande på och bökar runt, jag e typ klar bara att jag inte hittar min jäkla bikini .. :'( WANTED. aja kmr inte blogga på ett tag, antagligen tills på söndag. CYA LATER ALLIGATOR.


sista gången jag var där var det snö. NU SKA DET ÅKAS FYRHJULING, TJOHOOOO !

DREGEL...


nemäh! aaaaaw



ps. han har en sjukdom så ni vet

låååånghelg



hade sista skoldagen för veckan, MYCKET trevligt. inte så mycket annat att rapportera, jag ska snart ta tag i packandet eftersom vi åker vid 9-10 tiden imorgon till landet i värmland! det kmr bli så grymt skönt att kma bort från civilisationen lite. ska sola, gå på långa promenader, läsa, slappaa etc. vad ska ni göra i helgen? :D  just nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag tror att jag kmr lyssna på i sommar, Simon Norrsveden - Stockholmssången, men den är lite fjantig men jag vet inte, I LIKE IT :)


på landet med morfar när jag var liten (:


men hur skönt känns det?



JO riktigt skönt känns det! .. att jag e klar med so:n! sedan slutade vi tidigt eftersom paulina var snäll nog att låta oss som gjort franska nationella tala-delen att slippa lektionen, TACK säger jag bara! sedan gjorde jag lite saker at home och sedan tog jag en två timmar lång promenad med milla, vi stannade i en liten park och gjorde, ja lite konstiga saker!
imorgon är sista dagen för veckan, superskönt. men jag är sjukt irriterad att jag inte fick en frisörtid imorgon... men jag kan kanske få en tid på tisdag next week, eftersom jag måste vara där vid 4 och på måndagen slutar jag tio över så blir det liiite problematiskt tkr jag allt. så hoppas det går på TISDAG, hörni där ute, jag vill ha en tid på T-I-S-D-A-G.



jeudi



ja ni, idag har det varit tisdag as you probably know! inte mkt som har hunnits med än, men jag tror inte det kmr bli så himla mkt mera. haft skola, och sen kom jag hem och typ tog lite äppeljuice och hmm.. inte mer. nu tänkte jag försöka börja med so-arbetet som är till imorron. hoppas att jag blir klar!



imorgon ska jag då lämna in arbetet, lydia kmr också hem :D och sen ska jag nog till frisören om jag får tag i en tid. och om jag får tid så kmr snälla milla och fredrik följa med isf.

gud vad sköönt..




.. so-redovisningen KLAR! yesyesyeeees... nu ska jag bara göra arbetet klart så e det ööööver! je suis très heureuse. idag har jag då haft skola sen åkte jag med milla och jess in till stan för att säga farväl till jessi då hon åkte med tåget till nyköping, där hon då imorgonbitti ska flyga till england! sen gick jag och milla runt och kikade i affärerna, jag hittade en uuuurfin klänning på monki som jag köpte men vi köpte inget annat för att vi satt och babblade på ett café resten av tiden.. (a).

här e lite saker jag ska få gjorda.. :
- so arbetet
- gå ner till banken och fixa mitt leg
- köpa vissa saker innan brighton
- boka tid hos frissan
- hitta en valfri bok som jag ska läsa i svenskan
- läsa klart den jäkla "across the barricades" i engelskan .. -.-

SNÄLLA MÅNDAG kom inte (!!!!)

jag sitter uppe just nu för att jag inte vill att det ska bli måndag.. :/ så därför lägger jag in en massa crazyyyy pictures! ENJOY.


jag ser EEEEVIL ut... mohahaha

CHAMALLOWS i bildspel



ååh som efterätt till middagen hade lilla mamma köpt marshmallows som jag och brodern kunde grilla (; GOTT.. tog liiite bilder :D


nästan perfekt..mmmm...

den smaskade jag i mig

nästa blev lite hårdare än vad jag tänkt mig

så jag sög på den istället!

den sista blev HELT perfa! så jag blev lite betagen i den! :D

veckoplanering


måndag - so-redovisning, no NP labben och pluggande på kvällen..

tisdag - daaans och antagligen pluggande om jag inte blir klar med den på måndagen

onsdag (sista skoldagen för veckan) - lämna in so-arbetet och packaaaaaaaaa

torsdag till söndag - drar till HOTLAND (aka värmland) med familjen och millsieee..

DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ!

VS.
bangladesh VS. sydafrika!


på so:n .. redovisning imorgon och jag har typ gjort klart det, men jag tror det kmr SUGA..  ngn bra på i- och u-länder?



PROM SHOOOOEEEES....



belönade mig själv med en latte för att jag hittat skorna, haha (:

and the winner is ...... NORWAY


vinnare av ESC 2009!

SLÄKTEN är inte värst at all times!



HIPPIEBANDET HITTAT



for your information


balskorna köpta

vilket jag e sjukt glad över, lägger upp bild senare! asså jag hittar inte mitt flätade "hippie"-pannband vilket jag såg senast igårkväll = WANTED! måste hittas, vill ha de på mig ikväll när vi har gäster ..

B E Y O N C É



GLOBEN 13/5

ps. kan kma fler bilder!

sprut-time

slapp på studsmattan igår

 


usch har fortfarande ont efter stelkrampssprutan från igår, idag gäller livmoderhalscancer- och hepatitspruta! hoppas inte livmoderhalscancersprutan gör så ont som alla säger :|

senare ikväll kmr sysslingarna, det var längesedan ;) undrar om de växt?


UPDATE 18.18 - tog inte sprutorna för det var ngt cp, men ska göras ngn annan dag. TUR säger jag eftersom jag är glad över att min onda arm får slappna av lite (:

friday

aah.. börjar bli lite bloggtorka hära alltså eftersom just nu så väntar man bara på allt som kmr att hända inom en snar framtid.

21/5 - 24/5 värmland
27/5 riddag med skolan (USCH)
29/5 bal
9/6 avslutning
16/6 - 6/7 brighton
11/7 skåne

you gotta love that beyoncé


bilder kmr senare!

c'est fini!




klart med både engelska och matte muntliga NP! SKÖNT, ikväll blire beyoncé i GLOBEN kul eller vad!? ska ta foton om jag kmr ihåg. imorgon blir det franska muntliga NP.. hur kmr det gåååå?

weekend pics


ska nu iväg för att göra matte muntliga nationella, lycka till till mig -.- .
det gick väl sådär på engelska tala, men jag kan inte göra så mkt åt det. 
cya!  

teater bristol

hölls dansföreställningarna, alla är så duktiga! ni som inte kom missade verkligen något! jag har tagit en massa bilder och filmat dessutom så det läggs väl upp ngn gång. min helg lite snabbt :

fredag - sov hos milla, och tjocka till oss rejält
lördag - vakna, duscha och sedan bar det iväg till sumpan och genrep inför föreställningen
söndag - vakna och hade dansföreställningar vid 13 och 18
måndag - vaknade tidigt och hade tre dansföreställningar. (såååå trött!
)

och veckan som kmr :

tisdag (imorgon) - no nationella i biologi at 08.10, plugga med lydia på kvällen
onsdag - matte och engelska nationella MUNTLIGA
torsdag och framåt - antagligen plugga

skolanda på topp

ibland måste man ju bara älska sin klass och paralellklasserna ;) danskvällen var ju grymt kul, hoppas balen blir lika rolig.

speciella, på ett bra eller ett dåligt sätt?


kulturveckan, nr3



var idag, började 9 slutade 12 :D
, är klar med korsstygnen och kjolen, vad ska jag nu hitta på? milla sitter bredvid mig hära och vi tänkte göra kladdkaka! GOTT! imorgon börjar vi 9or klockan halv ett för det är dansdag, tjoho. aja nu ska jag sociala mig!

kulturveckan, nr2



hade matte nationella idag, usch usch usch. jag har ingen aning hur det gick alltså, menmen det får bära elr brista!  snart ska jag iväg till dansen men just nu håller jag på och fixar med bilder på datorn, hare bra! :D


kulturveckan, nr1



var idag och jag har hamnat i syslöjdsgruppen, usch för vår lärare.. sen så var vi på föreläsning i aulan där en tjej pratade om organisationen "maskrosbarn" vilket är för ungdomar som har föräldrar som är missbrukare eller andra problem, så barnen får lida. hemsk berättelse eftersom den unga tjejen som berättade sin historia hade ju varit med om så hemska saker under sin barndom.

?


sånt här hittar jag på promenader.. (?)

KJOLEN KLAR, thank you mills darling


familjen funderar på en ny bil



det dröjer inte länge tills man själv sitter bakom ratten

balklänning



mina gymnasieval



1. stockholms estetiska gymnasium
2. franska skolan
3. blackebergs gymnasium
4. SAM-gymnasiet
5. cybergymnasiet (som safe)

vingt-six!

26 DAGAR KVAR AV 9AN


syslöjd at home

you gotta love that jim carrey

jag ska försöka göra min kjol idag, skulle vara lycklig om jag blev klar med den. mamma tänkte hjälpa mig, milla kanske kmr över också och hjälper (a), jag e verkligen värdelös på syslöjd. igår såg jag och familjen på "Yes man" asså den e så grymt rolig! SE DEN.

grönan



var sjuukt kul igår ;) även om vi vart ojämna 9 st. det var jag, milla, fredrik, johan, anders, sigrid, lilly, ludwig och edwin. hade inte träffat de 4 sistnämnda förut men dom var allt ett par sköna människor :D! jag åkte extreme och insane men inte fritt fall, men det får jag göra nästa gång!
 
INSANE var ju sjukt kul men jag måste säga till alla er som inte åkt den, ni borde vara jämnviktiga på båda sidor, annars blir det ingen pleasent ride. Det fick jag och milla uppleva sen när de andra behövde åka hem. Vi fick nåra gubbar bakom oss och det resulterade i att vi fick åka uppochner hela åkturen :O..

ps. jag tog inga bilder igår, vilket jag ångrar alltså! xD


RSS 2.0