jag vet jag vet, fy på mig

jag har inte bloggat sen i fredags typ, jag vet. men just nu e jag hemma och e sjuk så jag orkar inte skriva så mkt förutom att jag ska försöka plugga so:n elr hk:n.. vi får se vilket det blir, om de nu blir ngt av dom :)
see ya lateeer...

fredaaag

friday toooday! skönt skönt!

var med millsen idag och vi slappade och pratade om allt mella himmel och jord. vi köpte lite godis och hyrde Patrik 1,5 eftersom jag inte hade sett den :). mkt mysigt! jag har hitills, sen milla gick typ vid halv sju, har jag ätit pizza och druckit cola med min broder, dansat loss till gamla disco-dängor och nu sitter jag här och lyssnar på när adam kör crazy trainGH WT :) . trevlans trevlans!


patrik 1,5
han som spelar patrik tyckte jag inte var så snygg när jag såg fodralet, men med filmens gång så övertala milla mig om att han faktiskt var sjuuukt söt! men hans frisyr är en annan femma..

JÄVLA SNÖ.

inga kommentarer ...


ps.

syslöjdsarbetet blev istället om BURBERRY! :)


Karl Lagerfeld

hallå hallå, nu sitter jag här i datasalarna igen :P med lydian bredvid mig :), men nu har vi inte teknik elr no elr so, utan syslöjd? det är för att Åse e på möte och hon ville inte ställa in den lååååånga lektionen .. -.- utan hon gav oss KESO som vikarie och nu ska vi göra ngt arbete om ngn designer, och jag tog Karl Lagerfeld, men jag ville egentligen ta Chanel men det var så hiiiimla lite fakta om det så jag sket i det. nu ska jag bara få orken att börja..


han e ju inte världens snyggaste alltså.

13.10

nu sitter jag och lydia här hemma hos mig och vi skulle egentligen ha hemkunskap just nu men gabriella var ju såklart SJUK, så vi börjar inte förrän 13.10 :) hihihi..




allmänt härliga bilder



onsdaag


(jag, mills, fredrik och johans rygg)

haft nationella + lektioner.. jag tkr seriöst att vi borde få sluta efter vi haft ngt nationellt prov, för alla är mycket trötta efteråt och då går ju alla också runt och klagar på det (inkl. mig). aja sen när jag kom hem så somna jag lite i soffan, hehe.. sen gick jag ju upp och satte mig här vid datorn. saker jag behöver göra den här veckan =

onsdag (idag) - göra hk-frågorna i häftet, plocka ut låtar som jag och bea ska ha till vår idrottslektion.
torsdag - dans, kolla upp vad vi egentligen ska göra på syslöjdslektionen på fredagen
fredag - antagligen försöka plugga musik och hk om jag inte gör ngt annat
lördag - öva till idrottslektionen med bea
söndag - göra so-arbetet, plugga hk, plugga musik

ps. min dator funkar fortfarande inte .. :'(


nationella

..andra nationella provet i engelska idag för oss, nior, vi ska skriva essay:n. LYCKA TILL ALLA!


tisdag

sådärja!
haft intagningsprov idag och jag måste säga att jag e lite besviken, eftersom det var överdrivet lätt. jag och milla trodde dansläraren skojja när hon sa " e de ngn som inte vet vad en plijé (vetefan hur de stavas) är?". Det är sådant som vi lärde oss typ i 10-årsåldern :O. men sedan stack vi till vby och åt i vällingehus och sedan köpte vi båda nya dansbyxor och jag köpte en bh och mills köpte ett par nya tights (hennes sprack på hennes förra intagningsprov, hahah). mkt trevligt hade vi allt!

sen kom vi hem till mills och tittade på HSM3 med jessi sedan bar det av hem i snöovädret(?) som sedan slutade, menmen... efter det skulle jag göra min svenska läxa som skulle ha lämnats in idag, men jag fick ju lite mer tid eftersom jag var ledig idag (a), hihi! och det gick förvånansvärt lätt och snabbt? :D vilket jag e sjukt glad över! det var min dag!



ps. vad händer med vädret?!





men gud..

..det värsta har hänt. min dator har typ pajjat! :O det värsta e ju inte att jag inte kan gå in på den, eftersom det e alltid kul om jag skulle få en ny dator, men alla saker jag har på den har ju isf försvunnit!! vet inte om jag ska skratta elr gråta..

ta bort smileysen..

subway aka helgens bilder




hahah..


intagningsprov..

IDAG, lycka till to moi! :D och millsen of course

schooolish..

nu sitter jag här i skolan igen bredvid lydian och har urtråkig teknik.. suck!
idag har jag iaf dans och jag ska dessutom lägga upp dom bilder jag tog i helgen, även fast det inte e sååå roliga, menmen! ni får helt enkelt vänta på dom! cya later

jag vill soooova..


ps. imorrn e de intagningsprov igen :) inte ett dugg nervös! än..

tjobidoo.. ;)

söndag, blä :P
menmen nu e jag med millsen, daniel och brodern min. mkt trevligt, jag mår förresten mkt bättre tackar till de som frågat! INTE mkt att rapportera om, har intagningsprov på tisdag igen och inte mkt mer.

solsken utanför mitt fönster!


friday i'm .. sick

fortfarande sjuk alltså..
 vad ska jag hitta på hemma när jag ligger hemma med magont och typ lite feber? tips ngn?
dessutom är det fint väder, det gör mig definitivt inte på gott humör :o. jag får göra lite frukost och sen tänkte jag att jag kan titta på ngn av sagan om ringen-filmerna!


min favoritbok har blivit film och den har premiär IDAG :O
VILL SE VILL SE VILL SE!!

thursday


vet ni vart det här fotot togs?

uschbush! legat hemma med magsjuka idag :O.. det gör ont i min lilla mage måste jag säga. jag har verkligen inte gjort NGT idag, så jag känner inte att jag är så lyckad at the moment. har inte heller så mkt att rapportera om förutom att jag har sjuk träningsvärk överallt efter att ha haft dans på måndag, tisdag och onsdag. ville inte missa dansen idag men jag var ju då sjuk och dessutom skulle jag vart som en stel pinne, hahah..


bilder från lilla "utflykten" igår, vad föreställer den andra bilden?


bilder från intagningsprovet igår, när jag väntade på att jag skulle gå in på min intervju. som ni ser så var jag väldigt trött och inte jätteglad över att behöva vänta i typ en och en halvtimme..

ooooonsdag!

intagningsprov, gick väl faktiskt bra enligt mig. men baletten kunde ha gått bättre menmen!
sedan var jag med millsen och vi gjorde lite saker och var lite wild n'crazy och på bussen så hände det ngt så himla STÖRTkul! att skriva det i ord kmr inte göra händelsen rättvisa, men jag gör ett försök! :

milla korsar sina ben som e helt normalt, bussen skumpar och milla RÅKAR stöta till med tån på sätet som jag sitter på.
-gubben bredvid milla pekar INTENSIVT på millas fot
-milla fattar noll...men tar ner foten
-jag brister ut i skratt
vi sitter och skrattar en stund
(gubben för övrigt sitter med en typ "gasmask" och andas för fullt och han kan typ inte prata :O )
-milla råkar stöta till igen
-gubben dampar igen med pekfingret
-skratt igen...
det här upprepades, hahah
(milla har en stopp-knapp precis bredvid sig)
-gubben ska av så han tar ner "gasmasken" på ett ögonblick och vänder sig om och trycker HÅRT på stoppknappen så milla får typ dra in magen!
-skratt..
gubben går av
- SKRAAAAAAATT....!

phew + bilder från helgen

sådärja, tisdagsdansen klar för den här veckan! mathias körde allt slut på oss, måste nog gå ner och ta en bit mat. men det gör jag strax. moster carin has arrived och det är mkt trevligt hemma ;).

sörjkakan made with ekeröarna
bounce on saturday! MKT KUL, GÅ OCH SE DEN!

ps.jag e fortfarande sjukt nervös inför imorrn, vad ska jag göra liksom?

tisdagen!

idag har vi haft en kort dag och slutat vid elva, men ändå så har vi haft tre lektioner :P. imorgon är det intagningsprov för moi! :O sjukt nervös och det ändras inte även om alla säger att det kmr gå bra.. aja jag har nu vart med tilda en stund och vi bakade ngt som inte blev riktigt som det skulle bli, menmen! senare har jag dans, och jag har också för mig att min moster carin ska kma ;)!

ps. jag ska lägga in bilder från helgen också!

måndag

snön börjar försvinna :O! tjoho! idag har ju såklart inte vart den roligaste dagen, menmen måndagar har en tendens att vara tråkiga. har sedan haft dans och nu precis kommit hem. sitter just nu bredvid min kära lillebror adam och lyssnar tydligen på dragonforce. inte jättedåligt faktiskt! (;


BORTBORTBOOOORT!



bra helg

ååh vilken rolig helg ;) hade sjukt kul med ekeröarna i fredags, bounce igår (REKOMMENDERAS) och idag har väl vart en slapp&plugga dag. menmen..


ps. vafan, varför vann MALENA? :O

fredag den 13onde

åter igen denna underbara dag, även kallad fredag! superskönt måste man säga, fast den lilla nackdelen är då att det är den 13onde :O. bådar inte gott, men eftersom jag överlevde förra fredag den 13onde så klarar jag nog det den här gången också! idag klockan 8.20 så är det engelska nationella för 9orna i sverige. jag vet inte om jag ska skratta elr gråta, haha..

senare så bär det av för mig och mills till ekeröarna, där det ska tittas på film och annat. sen så sovs det över hos milla! och imorrn är det BOUNCE :o.. spänningen e olidlig!

dessutom, har jag sjukt ont i baken efter dansen igår, vi gjorde ett hopp och min partner, lina, tappade mig en gång och då sa det smack!


kanske ska denna ses ikväll?

fortfarande snö..

asså jag blir så jäkla trött på snön alltså :O, TA BORT DEN NGN!

idag har jag sovmorgon, sköntskönt! e uppe lite tidigare för att äta i lugn och ro här hemma utan hela familjen stressar mig, haha. sen ere hemkunskap och sen e skoldagen sluuut! + utvecklingssamtal, men det hör inte hit :P.


FÅ BORT DEN NU!

onsdag!

hallå alla glada!
har precis kollat massa gamla bilder på när jag var lite och mullig, jaja så kan de gå (a). lite om my day -
vart i skolan, fått tillbaka so-provet (MVG what so ever! (; ), kommit hem, varit med ange, smsat med lilla milla och fredrik den långe, hahah.. sen inte har jag gjort så mkt. kanske ska jag ta en liten snabb dusch nu såhär på kvällen? det är frågan..

aja, imorrn så har jag sovmorgon och börjar 9.50 och slutar typ 11.30 sedan blir det utvecklingssamtal typ vid 14 :O till 14.30, senare vid 20.00 blir det dance = min morgondag.


me and bea in rooommmeee .. hahahah

lets dance!

har haft inte lite konstig dag - lite moodswings och så vidare :O menmen. snart ere dans! tjoho! :) ska bli grymt skönt att shakea loss lite.


måndagen = slut

japp så var den första dagen på veckan, SLUT! skönt skönt.. men nu e de ytterligare 4 skoldagar framför oss. skitkul, not. menmen man får göra det bästa av det! dansa imorrn och på torsdag, vara med ange på onsdag (kanske) och fredagen vet man aldrig ;)!


hahah(!!) sötnosar

teknisk, jag vet



which one do YOU want?

hallå
just nu sitter jag bredvid kära lydia och har teknik.. och saida sitter och spanar på oss lite skumt(?) men vi håller på elr rättare sagt borde hålla på med vårt teknikarbete om TV. nåra tips?
jag vill gåå hem! men vi slutar iaf tidigare idag because kickan e sjuuk! :) hade ingen so efter idrotten och vi har ingen so i slutet på dagen, yippie(!!)

söndagen

idag känns det som jag har hunnit med en del iaf ;)!
jag har vart på långpromenad med mills, sett film, spelat alfapet, kastat gris, sett på wipeout, sett på sanningens ögonblick, gjort läxor och skrattat EN HEL DEL! men mest nöjd e jag över att jag har gjort klart engelska essay:n.


sista dagen på v.10

sunday today, roligt elr inte?
ja, jag vet inte.. tror att den inte kmr bli såå himla rolig eftersom jag måste göra essay:n till engelskan och jag orkar inte göra den imorrn eftersom jag har dans och då blir det stressigt. aja, vad ska ja annars göra? VET EJ faktiskt! förresten, melodifestivalen, seriöst sög ju låtarna som gick vidare till finalen igår! liksom - caroline af ugglas, sarah dawn finer och juryns val : Sofia. Usch med ett stort U


hört att det ska snöa idag, undrar om de blir så?
skit säger jag isf..

lördag



de tre första från vby, de två sista från när jag flummade hos daniel ;) hahah


star pilots

nu e jag hemma, hahah jag var ju såklart redan på utgång när jag skrev senaste inlägget ;). såg ni melodifestivalen ikväll elr? hejade ju såklart på min danslärares "band" - STAR PILOTS

mathias singh, min danslärare


star pilots
ps. lite bilder från dagen kmr snart!

chez danielo

hallåå, har haft en gaaanska händelserik dag. har vart med mamma&bror min i vby och shoppat! kuuul! nu e jag hos daniel och vi leker med ngt ritprogram ;) heheheheh...

bonsoir! :D


igårkväll

så hände det att det blev familjekväll, vi såg -


gosskören&ett livs verk - björn gustafsson


samedi



vad ska hittas på idag, tro?

kanske kan man spela lite twister elr ngt annat roligt spel? ja, ni vi får se hur de blir, jag skulle ju egentligen behöva göra essay till engelskan tills på tisdag.. jag vet inte riktigt hur jag kmr hitta orken att göra den :P menmen. ngt hittar jag väl på ;)
kanske kan baka lite?

francais

jag undrar hur de gick på mitt franska prov idag? hörövningen gick verkligen åt helvete, jag lovar alltså! inget mvg här tror jag... men so-provet i onsdags har jag goda feelings över faktiskt, men det var ju ganska lätt faktiskt. idag hade vi då franska, randig tid och sen syslöjd, där jag och lydia DOG. det enda "Å" (syslöjdsläraren) gör är att sin dotter? tkr inte de är det roligaste att lyssna på... menmen nu ska jag hitta på ngt att göra! (nu ljuger jag säkert för mig själv för det kmr sluta med att jag sitter framför tv:n elr datorn iaf, menmen)

ps. vill ngn annan än jag ha vår?



14/3

E DE DAGS FÖR BOUNCE!









friday i'm in love

äntligen fredag!! sjukt skönt, fast jag har ju bara vart hemma sjuk det mesta av veckan, men de känns ändå i kroppen att de e fredag (: . det enda jag önska var att jag hade ngt att göra, för de e precis vad jag inte har - NGT ATT GÖRA idag, fredag. mkt tråkigt måste jag säga, om mina vänner som läser detta vill göra ngt idag med moi så smsa elr ring a pling!
det var meningen att familjen skulle badmintona idag, men som de ser ut nu så tror jag inte de blir ngt med det. TRÅKIGT..


back on track!

hanna is back :D jag har ju inte skrivit mkt på lovet och om lovet som ni ser. Men det har inte hänt mkt eftersom jag vart sjuk måndag, tisdag och onsdag (igår). MEN IDAG mår jag allt mkt bättre! (: och jag ska fortsätta blogga så ofta jag kan. idag händer inte mkt, har hemkunskap, matte och francais sen på kvällen blir det dans, vilket jag har längtat efter. har ju inte fått dansa pga sjukdom.

hejdå nu ska jag fixa mig inför att gå till school!



ps. har bokat språkresan! åker den 16/6 - 6/7 :) och milla och jag har fått samma värdfamilj, livet leker!

RSS 2.0