valborg



idag, och jag har DANS inplanerat... aah jag vill ju vara med kompisarna :O, menmen . men imorrn får jag iaf ha roligt på grööönan! då ska extreme, fritt fall och INSANE åkas för första gången för mig -.-



BEYONCÉ


13 MAJ!!

måndagens NO-lektion


also sprach zarathustra

INGA MER MUSIKPROV, TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! jag vet att jag inte skrivit så mkt, men det har varit så jäkla mkt i skolan -.- .  kortfattat :

söndag- alvik och vedugnspizza med milla
måndag- skola, dans
tisdag- lämna in läxa i skolan, plugga med lydian
idag- gjort musikprovet och lever äntligen! :D


phew!

lite kort sammanfattning -
lördag: slappade och sen middag med barndomsvännerna
söndag: slappade och var på restaurang med milla
idag: skola, dans och pluggande.


lite bilder kmr senare!

nu ska jag gå och lägga mig för jag ska då som VANLIGT vakna vid 8 imorrn .. -.-


älskade barndomsvänner!

från lördagen med astrid, sofia, adam, marcus, tobias och tove <3
HEJ BARNDOM
/

flummskratt

igår IGEN, skrattade hela kvällen då med ungefär. och jag skrattar ju helt crazy alltså! låter som jag är en åsna korsad med en person som får astma(??). hahahah jag ska snart lägga upp bilder, ska bara ladda över dom först!


gårdagen

hade det trevligt med fredrik, millsen, anders och lydian. Särskilt eftersom jag var så jäkla babbelmaja och skrattade hela filmen (the grudge) vilket jag tror att alla förutom lydia störde sig på. jag kunde seriöst inte sluta.  senare träffade vi på adam(inte brorsan) lite snabbt, fast han skulle typ gå och lägga sig då för att han skulle upp kl6 nu imorse -.- ... sen träffa vi också på ngn viktor, ngn max och johan.. aja jag hade det trevligt iaf, och snart (kl 18) ska vi iväg och träffa astrid och sofia <3 my loved ones! 


älskade vänner


atomfysik


vi gjorde väldans mkt på no-lektionen!

busy busy busy!



känner jag mig på valborg eftersom jag har dans den kvällen, och sophie (dansläraren) ba : de som inte kmr den kvällen kmr få en smäll gången efter.. ;O
jaa jag tror jag måste gå isf och missa brasorna menmen.. bara några ggr innan föreställningarna börjar så. Hellre missa brasorna än att vara helt lost på dansshowen!
imorgon är det fredaaaaaag, äntligen :) hoppas på en rolig helg alltså! men nu ska jag gå och lägga mig och läsa ondskan och fan bli klar med den!

ps. mitt knä börjar bli friskt! Y E E E S..(!!)

printemps!


B1 och B2



och då menar jag såklart inte bananerna i pyjamas, utan matte nationella idag, var ju sjukt lätt ju! sedan var jag med millsan och vi åt, sov och åt lite mer, jag vet - FETTOS. imorgon blir det film med goda vänner ute på ekerön, vem kmr bli mest rädd? jag antagligen.

nejmen titta på den

.. fick spotify idag ;)


Bangladesh&Sydafrika

hallåhallå ;)
har inte mkt att säga om dagen förutom TRÅK?! aja, mkt trevligt att vara med kära milla och lydia efteråt, my lovebugs <3 . dessutom så e de roligt att jag, lydia, milla, fredrik och anders ska ha det trevligt på ekerö med filmen the grudge på fredagen som kmr nu :) kära vänner det här kan bli "skrikigt" säger jag bara! 
 

ps. vår nya soffa och vårt nya soffbord har kommit, AJÖSS MED GAMLA NERSUTTNA RUTTENSOFFPOTATISEN!

paris s'enflamme

                               
tagen av lydian, men den är verkligen grymt bra!!


vad man hittar på när man e stillasittande


assååå..



fuck mina knän! ramlade ner för trappan igår och nu har jag riiiktigt ont i mina stackars knän så jag måste skippa dansen idag, aaah! får väl sitta här hemma i soffan och vila bena då.. idag gjorde vi inte så mkt i skolan och därför känns det i såna stunder onödigt att gå i skolan, haha..

SMAKPROV


på min balklänning som kmr bäras 29maj!

dimanche (söndag)



shopping, tittande på vatten, b&j, tvärbana och åker

samedi (lördag)



grillkväll

vendredi (fredag)



flytta in till nya rummet

bitter sweet symphony



bytelibyta rum idag!
:) flyttar ut saker ur min bokhylla atm hihih! ska ha grillkväll här hos oss ikväll och så ska jag se på min hyrda film AUSTRALIA som jag har velat se, dagen är på topp just nu alltså :) och vädret gör den bara bättre.

riktigt trött



var jag igår alltså! somna i soffan till halv tolv (a)
hahah, så kan det gå när inte haspen är på! idag ska jag flyttas in i mitt nya rum här hemma! TJOHO! sen ska jag och mamma till golfbanan och slå lite bollar, har längtat hela vintern faktiskt, can you believe it?


innan studentskivan




vårvääääääääääder!

så jäkla härligt! kom precis in från att bara gått en kort promenad med milla och träffa fredrik lite snabbt eftersom jag skulle hemåt (och att lämna dem ifred) (; !
hade syslöjd idag, jag gjorde I N G E N T I N G (a) hahaha


bilder ifrån syslöjden när jag satt i soffan och can&belin kom och gjorde lite poser :P

bamsesång

ekar i mitt huvud eftersom milla sitter och sjunger det med låttexten "nitton, fyrtio, nittonfyrtiofyra..." hhahahaha millalilla.


19.44

kladdigt!




hallå hallå!
jag och lydia har blivit klara med no-arbetet, HALLELUJA säger jag bara! sen gjorde vi kladdkaka (to celebrate) och tittade på sagan om ringen, fast vi somnade i soffan så det blev inte mkt tittande (; . TONIGHT är det grey's och sen får jag äntligen sooooova! vilket jag knappt har fått den här veckan hittills (typ 10 timmar totalt). vädret har väl inte varit på topp idag, har frusit i skolan(?). men jaja ha en bra kväll! det tänker iaf jag (sov-kväll)!


det är sommar, jag vill ha!


just keep climbing


vackert litet "bildspel", orkar faktiskt inte skriva nu eftersom jag e jäkligt trött! men vi hade halvstudiedag idag och jag dog på no-arbetet hemma och sedan dansade jag på kvällen! = min dag.

studentskiiiiva

,


idag! mkt trevligt
(: kmr bli sjukt kul tror jag, måste nog ringa mills snart och kolla när jag ska till dom! jessi ska fixas hela eftermiddagen eftersom studenterna ska vara utklädda till filmstjärnor(?) tror jag.. men jag får väl traska dit sen och kanske hjälpa till! men frågan är om jag ska vara redan finklädd när jag går dit eftersom jag åker med dom dit sen och jag kmr nog inte hem emellanåt.. elr ska jag sätta på mig jeans och sen ta med klänningen?.. HMM det här är ett riktigt ultimatum!


påskpromenad!



millsen och jag gick på en promenad och snackade lite, sen tog vi några fjädrar och "lekte" med! trevlans trevlans! sedan behövde vi skiljas åt, men vi ses ju imorrn eftersom då ska vi på jessicas studentskiva! ska vara finklädda och allt, det blir nog LBD och mina monki-pumps (8, snart skola och jag har inte gjort ngn NO, fy hanna FY...-.-



vemdalen -NOLLNIO







HEMMA HEMMA HEMMA

igen äntligeeeen :) men vad ska jag hitta på ikväll månn tro? jag har faktiskt ingen aning, men att jag laddar upp bilder från resan e ju alltid en start!

GLAD PÅSK ALLIHOPA


fått några påskägg ännu?
jag har, med money i det och godis ofc! <3

du är välkomnad..



.. solen!
fredag redan :O iiiinte bra.
fastern och farbrodern has arrived (vilket de gjorde igårkväll) och vi körde lite sällskapsspel. sen satt jag uppe och msna och var vääldigt uppspeedad av påskmust. jag vaknade då imorse av att jag slog huvudet i väggen, lyckat säger jag bara.. dessutom har jag hunnit bråka lite med brorsan, mohahah!

ps. har tagit foton men de kmr upp i bloggen när jag kmr hem! :) på söööndag!


VECKANS FRÅGA

jag inför ngt nytt, veckans lilla kluriga fråga! här kmr vecka 15's fråga:


VAD HÄNDER OM MAN VÄNDER UT OCH IN PÅ RUBIKS KUB?

the fog

is in vemdalen, såg inte mkt på toppen av fjället. menmen what are you gonna do?
jag och brodern åkte en stund tillsammans och sen åkte familjen vessla till jaktstugan. mkt trevligt och gott med våfflor däruppe! sen åkte vi lite vilse när vi skulle hitta nergången till hildings backe så vi skulle kunna kma ner pga DIMMAN.

familjen et moi körde senare yatzy och åt, snart kmr fastern och farbrodern hit och joinar oss! :D

see ya later, alligator!


hahahaha



idag e de liiite bättre väder, men det är mkt dimmigt.
vi har inte gett oss ut i backen än (som ni kanske förstår eftersom jag bloggar), men snart så! men det jag skrattar åt är inte dimman utan att min (favorit)borste har gått av på mitten, hahahahahahah... så himla lyckat alltså! ngn kanske har ett tips hur man kan fixa den? elr e de bara att slänga?

ps. jag tror att jag vet svaret på den frågan, menmen jag vill ändå ha hoppet kvar!


snyft



sitter här lite blöt efter en skön kalldusch, det är kokhett här i fjällstugan... kalldusch is the solution.
men jag har inte gjort no:n om ni undrar, men jag och familjen har sett på "flyga drake", så himla bra och saaad! måste ses, hörrni! jag låg där i soffan och snyfta lite då och då.

catch you later, calculator.

ps. märkte att det fanns msn installerat på den här datorn, så om ni (my friends) vill prata där så logga in så kanske jag e online? spänningen är olidlig.

snöoväder

idag här i fjällen, det blåser och snöar för fullt, motsatsen till igår vill säga. man får typ staka sig framåt i de branta backarna (?). imorrn på skärtorsdagen kmr min faster och farbror hit och det kmr bli trevlans :) , men jag kom precis på att jag måste göra no:n, och det e redan onsdag :O. tiden flyyyyger iväg alltså.'


MISS YOU DARLINGS! (ni vet vilka jag menar) <3<3<3

vemdalen today

hallå allihopa! haft en mkt trevlig och vaaaarm dag här i vemdalen. typ 7+ grader, och det blir sjukt varmt när man har på all skidutrustninng! backarna blev ganska uppkörda eftersom snön smälte så snabbt. jag stör mig också eftersom brorsan hittade en kompis härborta och jag känner mig lite ensam :P, måste umgås med pappa och mamma, tjoho.. not. snälla kom å rädda mig!

klar med

.. korsstygnen, äntligen! :) men saknar vännerna at home... här i fjällstugan är stämningen sådär, eftersom alla bråkar vilket inte så konstigt för att vi e så nära inpå varandra hela tiden. ngt tips på vad jag kan göra för att förbättra stämningen? för alla bråkar om så jäkla onödiga saker. aaaah! familjen alltså!


backarna

hallå, nu har jag kommit in i stugan och är själv. jag åkte hem tidigare än resten av familjen eftersom jag mådde sådär, mitt huvud höll på att sprängas. jag sitter nu och pratar med milla på högtalartelefon, vi båda har lite tråååkigt.
inte mkt att rapportera äääään...


solande på studsmattan idag

affe apa! (8


det var mkt skönt :)
jag rekommenderar er att under lovet (om det är så fint väder som det var idag) att ni lägger er på era studsmattor och lyssnar på era mp3s! så jäkla skönt.. jag låg där och gjorde lite korsstygn till syslöjden sedan kom daniel och fabian och pratades vid med mig ett tag, ett par sköna gossar dära.


posarn? haha ja, kanske (a)

barnvakt



hallå, har nu kommit hem från barnvakten vi hade det väl kul fast jag kände mig lite hängig pga allergin (?) för både ögon och näsan rinner förfullt och det sticker hela tiden i mina ögon.. och min röst är en helt annan femma. ska nog återgå till packandet snart, fast resten av familjen inte ens har börjat? jag blev ganska sur över det eftersom de var dom som ville åka tidigt imorgon och det kmr ju knappast hända.

hahahaha


igårkväll

jag och lydia igår i sooolen!


.. gick jag och millsen på en låååång promenad :P sedan så bad vi ekeröarna kma och joina oss, och det gjorde dom på stört! vi gick runt i hela spånga och praaatade alot alot. sedan bar det hem till moi och hoppa lite på studsmattan och då kom pojkarna daniel, simon och fabian (ngn ny?). vi skrattade och hade det trevligt, sedan "råkade" jag knocka daniel så han började blöda näsblod, än en gång - FÖRLÅT DANIEL (a). det var allt en mysig kväll måste sägas.

efter vi hade lämnat fredrik och anders vid svandammen så kom vi hem vid tio över tolv och såg på film, blev narnia (prins caspian). Men jag och milla sov första halvan av filmen men sen vakna vi upp och åt en massa chips och b&j!

sedan vid tre(?) så gick vi och la oss. jag hade lite problem av sömnen för jag e så himla täppt så jag blir galen, kanske är allergisk, skit isf om jag har blivit det.

BONNE VACANCES

påskislov!! :) :) :)
plus fint väder, hur bra kan det bliiii?, jo jag och milla ska få vår fina lilla tjejkväll här hemma i spånga, eftersom vi har vart upptagna med annat de andra helgerna så får vi aldrig riiiktigt prata men det kmr vi ikväll! dessutom tror jag att det blir ganska mycket flummig kväll.

ps. hittar fortfarande inte USB-sladden så det blir inga bilder ..:(

HITTA PÅ NGT KUL IKVÄLL! <3

skolan ...

.. sitter här i datasalarna på randig tid med åter igen, lydia bredvid moi :).. vi försöker göra vårt no-arbete men jag måste säga att det inte lyckas så bra! men det är iaf siiiiista dagen innan lovet IDAG!, tjoho säger jag bara.

tooorsdag

halleluja!
 klar med so-arbetet, gjort hk-provet idag och nu e de loooov framför oss männskor! :) även om det innebär skidor + (mkt) läxor så ser framtiden ljus ut :)!
vädret e ju inget att klaga på heller at the time, mkt skönt vårväder måste jag säga! fast jag e lite irriterad på att jag inte hittar min USB-sladd till mobilen så jag kan lägga in mina vackra bilder... menmen jag hittar den nog. som ni kanske har förstått (elr inte?) e jag frisk åter igen, elr ja, jag e fortfarande lite småsjuk men jag går iaf till skolan!

snart ska jag till dansen och då får jag åter igen träffa beccaaa :), sötungen!


såhär ser dagarna ut framöver :
fredag- MYSKVÄLL MED MILLS (riktig tjejkväll)
lördag- packa + barnvakt på kvällen med lollooo
söndag- ÅKER TILL FJÄLLEN (vemdalen)


har inte vart här på sjuukt länge!

1 april!

har ju vart sjuk idag också, men jag gick på musikprovet, och jag måste säga att det faktiskt gick bra! :D
men det jag ville berätta var pappas aprilskämt på min broder imorse, hahaha (som dessutom gjorde att jag stanna upp i det jag gjorde)! här kmr de:
pappa - ADAM, har du sett att Skalman har krupit ur sitt skal?! (skalman =min lillebrorsas sköldpadda)
adam - VAAAAAA!? (springer upp för trappan i full fart)
tystnad. (jag står i mitt rum och har stannat upp mitt i sminket)
adam - PAPPAAAAAAAAAAAAAAAAA
pappa - APRIL APRIL!
adam springer runt i huset efter pappa och e förbannad.

sedan hörde jag att pappa också hade lurat min brorsas kompis.


rikard (kompisen) babblar på om sitt arbete om Michael Jordan.
min pappa säger - Visste du att Michael Jordan är död?
rikard - VA?
pappa - japp, och när de undersökte honom efter han hade varit kvinna innan
rikard - VA?
pappa - APRIL APRIL ..

det här bevisar ju bara att min pappa e en riktig lustigkurre, HAHAHAHA :D


ps. såg nåra fina blommor som växte idag :)

RSS 2.0